Gezond en Fris
Image default
Gezondheid van vrouwen

De fijnste haarstyling tools voor vrouwen op een rij

Weet jij soms ook niet meer wat je met je haar aan moet? Wil het nooit zitten en heb je nooit een goede hair day? Laat je dan inspireren door dit artikel! Hierin bespreken we namelijk de aller fijnste haarstyling tools met je. Tools die makkelijk te gebruiken zijn en waarmee jij je haar kan transformeren. 

1. Fohnborstel

Een fohnborstel is een geweldige tool waardoor het net lijkt alsof je net van de kapper bent gekomen. Je kunt er geen krullen mee maken, maar wel fantastisch stijl haar met veel volume en een heel klein beetje slag. Er bestaan ook roterende fohnborstels, zodat je zelf niet meer de borstel hoeft te roteren. 

2. Stoomstijltang

Een stoomstijltang is een hele fijne nieuwe ontdekking op het gebied van haarstyling. Een gewone stijltang is namelijk helemaal niet zo goed voor je haar. Denk aan hoe droog je haar daarvan wordt! Een stoomstijltang gebruikt stoom tijdens het stylen, waardoor je haar stijl wordt, maar ook nog eens gehydrateerd wordt. Dat willen we allemaal wel!

3. Automatische krultang

Een automatische krultang is ook een fijne nieuwe technologie. Deze krultang krult je haar namelijk automatisch, zoals de naam al zegt! Deze tang beschikt vaak over een krulkamer. Het enige wat jij hoeft te doen is een lok haar in de krulkamer aan te brengen, een paar seconden te wachten en er komt een geweldige krul uit!

4. Wafeltang

Vroeger waren wafels in je haar helemaal hip; tegenwoordig komen ze steeds vaker terug! Maar waar vroeger vaak kleine wafels hip waren, zijn nu grotere wafels populairder. Er bestaan heel veel wafeltangen waarmee je dit effect kunt maken. Deze tang breng je telkens van boven naar beneden aan. 

 

https://beautyfavorieten.nl/