Gezond en Fris
Image default
Gezondheid van vrouwen

Dit mag je niet vergeten tijdens je vakantie

Dit mag je niet vergeten tijdens je vakantie

 

Wanneer we op vakantie gaan, dan zijn we vaak bang dat we iets zijn vergeten. Door een checklist te maken, zul je al snel merken dat jij je helemaal nergens zorgen over hoeft te maken. Zolang je ervoor zorgt dat alle spulletjes die op je checklist staat in de koffer zitten, kun je de rest altijd nog op de plaats van bestemming aanschaffen. Een checklist kun je zelf maken, maar het is aan te raden een standaard checklist van het internet te halen. Zo weet je namelijk zeker dat je ook daadwerkelijk overal aan denkt. Uiteraard kun je deze altijd zelf nog aanvullen met bepaalde zaken die voor jou belangrijk zijn wanneer je op vakantie gaat. Een aantal dingen die je beslist niet mag vergeten zijn:

 

Verschillende bikini’s

 

Voor een vrouw is het een must om meer dan één bikini mee te nemen op vakantie. Je kunt namelijk wel één prachtige fantasie bikini hebben, maar om daar een dag of 8 continu in te lopen, dat is voor vrouwen vaak een no-go. Ze kiezen vaak voor minimaal 3 bikini’s, zodat deze tijdig kunnen worden afgewisseld met elkaar. Ook speelt de bruining van de huid vaak een grote rol in de uiteindelijke keuze voor een bepaalde kleur bikini voor die dag. Vrouwen hebben namelijk niet alleen verschillende soorten bikini’s, maar ook andere kleuren. Zo is een lichte kleur bijvoorbeeld voor de laatste dagen wanneer ze al relatief bruin zijn en een donkere bh voor de eerste dagen van de vakantie. Zo komt de lichaamskleur beter tot z’n recht en lijk je nog veel bruinen dan je in werkelijkheid bent.

 

Je sportoutfit

 

Ben jij een sportief type, dan is de kans vrij groot dat je ook op vakantie nog even een rond je in je sport bh hardlopen gaat. Zorg er daarom dus ook voor dat je niet alleen denkt aan de juiste schoenen zodat je kunt lopen, maar ook voor de rest van je outfit. Zo is een sport bh verstandig om mee te nemen en dan bij voorkeur een bh voorsluiting. Vooral na een stevige workout, zal je merken dat het dragen van een sport bh met voorsluiting een stuk prettiger is om los te maken, dan wanneer je die via de achterkant moet doen. Heb je geen sport bh bij je, maar wil je toch gaan hardlopen, wees dan niet eigenwijs en kijk of ze misschien in het land waar je zit een sportzaak hebben waar ze sport bh’s verkopen.