Gezond en Fris
Image default
Gezondheid voor mannen

Kaizen Gym- voor de beste ervaring in personal training Amstelveen

Met onze personal trainers in Amstelveen train je niet harder maar beter

Ben je opzoek naar een personal trainer in omgeving Amstelveen om jouw sportieve doelstelling te halen? Niet elke sportbegeleider is natuurlijk hetzelfde. Ontdek daarom hoe Kaizen Gym het verschil qua personal training in Amstelveen maakt.

Oorsprong Kaizen- Continue verandering in personal training

Met de persoonlijke begeleiding tijdens sportsessies die we in Amstelveen verzorgen, willen we meer met onze cliënten bereiken dan ze simpelweg laten bewegen.

Onze aanpak berust zich op de Japanse denk- en werkwijze Kaizen oftewel The Overload Principle. Lijkt dat ouderwets? Het tegendeel is waar. Alhoewel de denkwijze zijn oorsprong vindt bij de oude wijsgeren, is hij gebaseerd op continue verbetering. Verbetering van het welzijn door het meeste te halen uit fysieke inspanningen. We helpen je je sterkte punten te ontdekken en die ten volle te gebruiken, zonder die over te belasten. Door de persoonlijke aandacht die erop elke cliënt wordt gevestigd, is het meteen merkbaar wanneer er weer bijgestuurd moet worden.

Onze methode  

Ieder mens zit anders in elkaar en wat bij de ene werkt, heeft bij de ander minder of soms helemaal geen nut. Sportbegeleiding moet daarom een persoonlijke aangelegenheid zijn. Dat is precies het punt waarop onze personal trainers in Amstelveen zich concentreren. We gaan met jou na wat je doel is en gebruiken de methode die beste bij jou past. Fit worden en blijven is nog nooit voldoening gevend geweest. Specifieke krachttrainingen of juist iets anders? We geven oefeningen, begeleiding, training-en voedingsadviezen om jouw lichaam de juiste push te geven die het aankan en nodig heeft. En of het nou kleine of gewone stappen zijn… we gaan zeker vooruit!

Bepaal je eigen team

We willen dat je je volledig comfortabel voelt tijdens de trainingssessies in Kaizen Gym. Je kiest daarom ook zelf uit met wie je wilt trainen. Je hoeft in elk geval niet aan de skills van onze coaches in Amstelveen te twijfelen, want elke trainer is goed opgeleid. Je mag alvast surfen op onze website en bepalen bij wiens team je wilt horen. Onze coaches trainen graag hun kaakspieren en lachen je daarom breed tegemoet. 

Maak vandaag nog een afspraak

Onze gym is met zowel het openbaar vervoer als met eigen voertuig makkelijk te bereiken. Je kunt natuurlijk ook alvast telefonisch contact opnemen. Ook kun je ons via de website eenvoudig een berichtje sturen. Tot gauw!

https://kaizengym.nl/