Gezond en Fris
Image default
Voeding

Smoothiebar huren bij Smoothies op je Werk

Smoothiebar huren bij Smoothies op je Werk

 

Wil jij je collega’s op een gezonde manier trakteren of een (gezonde) eyecatcher op jouw beursstand of zakelijk evenement hebben? Dan is de smoothiebar van Smoothies op je Werk het ideale idee voor jou! Huur bij ons een bar en verras je collega’s met een verse smoothiebar op het kantoor of verwelkom jouw gasten met een lekkere gezonde smoothie. Onze bartenders komen graag langs om op jouw kantoor verse smoothies te maken.

 

Waarom een smoothiebar?

Wij bij Smoothies op je Werk zijn gespecialiseerd in smoothie catering voor bedrijven. Wij vinden het belangrijk om een professionele smoothie ervaring te bieden waarbij we snel en gastvrij te werk gaan. De service moet altijd goed in orde zijn. Onze bartenders hebben een interne training gehad en zijn altijd heel enthousiast. 

 

Onze unieke smoothiebars komen in verschillende soorten en maten en voor elk evenement hebben we er wel een. We overleggen altijd van tevoren graag welke smoothiebar het beste bij jouw locatie of evenement past. Onze bars zijn heel flexibel; weinig ruimte of geen lift? Voor ons geen probleem.

 

Onze smoothies

Wij maken onze smoothies met verse, natuurlijke ingrediënten. Zo maken wij gebruik van (verse) groente en fruit, kruiden, sappen en superfoods. Door deze ingrediënten te combineren zijn onze smoothies de perfecte aanvulling op je dagelijkse inname van vitaminen en voedingsstoffen. Onze smoothies zijn dus naast heel lekker ook nog eens goed voor je gezondheid.

 

Wij als smoothie specialisten zijn trots op de smoothies die maken. Ons smoothie menu is heel uitgebreid maar dit zijn onze toppers: de Berry Booster met framboos, blauwe bes, banaan, appel en acai, de Mango Green met (je raad het al) mango, ananas, spinazie, matcha (green tea) en sinaasappel en als derde de Coco Nuts met kokosmelk, limoen, ananas, sinaasappel en banaan. 

 

Op de beurs

Sta je binnenkort op de beurs en heb je nog (gezonde) catering nodig? Een smoothiebar is gastvrij naar je klanten en trekt ook de aandacht van nieuwe bezoekers en potentiële toekomstige klanten. Wij hebben gemerkt dat de smoothiebar heel populair is en dat de koude verfrissende smoothies ook zeer gewaardeerd worden. Wij bieden ook de mogelijkheid om de smoothiebar volledig te voorzien van ‘branding’. Zo passen we de smoothiebar, smoothiebekers en kleding helemaal aan naar jouw logo en/ of huisstijl.

 

Klinkt de smoothiebar van Smoothies op je Werk als het ideale idee voor jouw evenement of beurs? Huur dan snel bij ons jouw unieke smoothiebar. Je kan bij ons smoothiebar huren al vanaf €400 all inclusive(smoothiebar + bartender + materiaal + verse ingrediënten). Voor vragen kan je ook contact met ons opnemen.