Gezond en Fris
Image default
Gewichtsverlies

Voedingssupplementen van de beste kwaliteit

We zijn allemaal ontzettend veel bezig met onze gezondheid. We proberen zo gezond mogelijk te eten zodat we alle vitamines binnen krijgen die we nodig hebben. Ook slikken we hier nog voedingssupplementen bij. Waar we vaak niet op letten is welke stoffen nog meer aan deze supplementen zijn toegevoegd. Het ene voedingssupplement is namelijk het andere niet. Elk supplement wordt gemaakt met andere stoffen. Niet al die stoffen zijn even gezond. Let jij op wat er in je supplementen zit? Haal jij vitamines van uitstekende kwaliteit zoals de supplementen van Vaud? Of haal jij gewoon het goedkoopste soort dat je kunt vinden in de supermarkt?

 

Kwaliteit van de voedingssupplementen

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je voedingssupplementen inneemt die schadelijk zijn voor je gezondheid. Er geldt namelijk een richtlijn waar alle geproduceerde vitamine supplementen aan moeten voldoen. De Nederlandse voedsel en waren autoriteit controleert hierop. Er kunnen namelijk in sommige supplementen en preparaten gifstoffen zitten. Dit zijn stoffen als aristolochiazuren, PAK’s of lood. Deze stoffen zijn schadelijk voor de gezondheid. De Nederlandse voedsel en waren autoriteit onderzoekt of deze verboden stoffen in voedingssupplementen zitten. Ook controleren ze de productie, samenstelling en de etikettering.

 

De beste voedingssupplementen

Om er zeker van te zijn dat jij de beste voedingssupplementen inneemt, kun je het beste kiezen voor de supplementen van Vaud. De supplementen van Vaud voldoen niet alleen aan de Nederlandse standaard voor voedingssupplementen. Zij produceren hun supplementen naar de nog strengere Zwitserse normen. Daarom is de kwaliteit van de supplementen van Vaud altijd gegarandeerd een van de beste. Vind jij het belangrijk om zeker te zijn dat je de beste supplementen inneemt? Wil jij je liever geen zorgen maken over de stoffen die aan deze supplementen worden toegevoegd? Dan bieden de vitamines en supplementen van Vaud voor jou wellicht een uitkomst.

 

Gerelateerde artikelen

Aziatische basisgerechten die je thuis kunt koken

Wat is een sapkuur en wat zijn de voordelen van sapkuren

Het leververvetting dieet: De effectieve manier om af te vallen en je gezondheid te vervebeteren